Gevelrenovatie prijzen

Als de voor-, zij of achter gevel van je woning in de loop van de tijd gebreken is gaan vertonen zoals scheuren in de voegen of gevelstenen of stenen die los zijn gaan zitten dan is het belangrijk snel iets aan de buitenmuur te ondernemen om verdere schade aan de muren te voorkomen.

Als de voor- zij of achter gevel van je woning in de loop van de tijd gebreken is gaan vertonen zoals scheuren in de voegen of gevelstenen of. Wil je alleen de gevel laten reinigen? Als u van plan bent om de gevel van uw huis te laten impregneren, dan is het slim om bij diverse partijen offertes op te vragen en de prijzen te vergelijken voor de drie onderdelen van de prijsopbouw impregneren gevel.

Als u de gevelrenovatie aan het voegwerk niet goed uitvoert, kunt u veel schade aan de voegen veroorzaken waardoor de prijs uiteindelijk stijgt. Wilt u dus de kosten van uw gevelrenovatie laten berekenen, of heeft u vragen over onze prijzen?

Prijzen gevelwerken en voegwerken

MethodeGemiddelde prijs per m2
Zandstralen12-15 euro
Vochtstralen12 euro
Nevelstralen15-20 euro
Stoomreinigen5 euro
Chemisch reinigen15 euro

Gevelbepleistering, gevelrenovatie, voegwerken, het reinigen en impregneren van uw gevel tegen scherpe prijzen! Het uithakken of uitslijpen van voegen kost gemiddeld tussen de €33,- en €50,- per m². Voordat u gevelreiniging aan de voegen uit laat voeren, schakelt u gemakkelijk een professional in die het voegwerk controleert en u op de hoogte brengt van de prijzen voor het renoveren van de voegen.

Tip: Zelf uw gevel reinigen.

Handig: Zelf uw muren impregneren.

Meer informatie over de prijzen van gevelrenovatie op Dejongbv.nl.

Gevelreiniging

Wilt u na het reinigen uw gevel gelijk opnieuw laten voegen en impregneren? (Ref: gevelrenovatie, gevelreiniging, graffiti verwijderen, schoonmaken gevel, invoegen, voegwerk, impregneren muren) Vaak ontstaat schade ook doordat de gevel oud en slecht onderhouden is, probeer de gevel daarom goed te onderhouden door deze regelmatig te reinigen De kosten voor gevelrenovatie kunnen flink oplopen indien de gevel niet goed wordt onderhouden.

Gevel stoomreinigen

Over het algemeen is een chemische behandeling bijvoorbeeld de duurste manier van gevelreiniging, terwijl de prijs voor stoomreinigen dan weer het laagst is. De prijs bij het stralen van de muur is dan ook weer afhankelijk van de gehanteerde methode: de prijs van vochtstralen is te Son merkwaardig minder dan bij nevelstralen, terwijl de prijs voor het zandstralen hier dan weer middenin lijkt te bengelen. Een buitenmuur laten impregneren is dus belangrijk wanneer u zuinig bent op uw huis of als u eindelijk eens van die vervelende vocht problemen af wilt komen. Als je van te voren de kosten hebt berekend en prijzen hebt opgevraagd, dan zal het geen verrassing zijn, dat er geen eenduidige prijs is aan te geven voor het impregneren van een buitenmuur of gevel.

Gevel hydrofoberen

Zo is combineren van reinigen met de gevel hydrofoberen, oftewel impregneren van de buitenmuur, zowel goed voor het pand, als voor uw portemonnee.